duminică, 31 august 2008

Ati ajuns aici si vreti ca iubirea ce-o simtiti acum, sa fie surprinsa. Undeva, cineva sa urmareasca fiecare miscare, fiecare imbratisare, fiecare sarut, fiecare privire plina de inteles si de iubire. Eu pot face asta.

Se spune ca amintirile raman. Timpul trece, si noi ne intoarcem in trecut si incercam sa gasim doruri si emotii si toata bucuria ce am simtit-o, intr-un album foto de la nunta.

Peste ani si ani, va veti intoarce inapoi si veti dori ca albumul cu fotografii de la nunta voastra sa vorbeasca, sa spuna ceea ce cuvintele n-ar sti cum sa exprime cu aceeasi intensitate: dragostea voastra, nunta voastra, o mica parte din fericirea voastra, tristeti si bucurii, zambete si incruntari, lacrimi de fericire, fluturi in stomac, extaz si nerabdare

N-ati vrea sa regasiti dintr-o privire, intr-un album cu fotografii, toata orchestra asta de sentimente de la nunta? Eu voi incerca sa suprind aceasta clipa, emotia, le voi asterne pe hartie foto si vi le voi inmana pentru a le retrai, asa cum le traiti acum, peste ani si ani.

Va daruiesc un album cu fotografii de la nunta care sa vorbeasca despre iubirea voastra dincolo de povestea spusa de voi, sa fie de-ajuns doar o privire.

Casa de piatra si inspiratie in alegerea fotografului va doresc.